IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гадже простреляло Яна Маринова, търпяла тормоза му година

20 февруари 2018 07 10

Органите на реда не са адекватни при подобни случаи, смята актрисата

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Вълната от разкрития за сексуален тормоз в Холивуд извади на дневен ред и случаи у нас.

Една от потърпевшите в миналото е популярната актриса Яна Маринова. На 16-годишна възраст тя била простреляна от гаджето си. Маринова признава, че в детството си попаднала в лоша компания и впоследствие станала жертва на насилие от наркоман.

„Всичко започна с шамар. Типичният случай, в който млад, гневен тийнейджър използва чисто физическата си сила да се чувства господар на някого, който е по-слаб от него“, изповяда се актрисата пред Нова тв.

Тя търпяла отношението на любимия си близо година, докато ситуацията придобила почти смъртоносен характер – гаджето стреляло по нея, след което я изоставил в болницата. След известно време обаче отново намерила сили да му прости.

„Много е различно сега, когато се връщам назад. Тогава сигурно е било страх, безнадеждност. Помня, че ме заплашваше, но всичко опира до момента, в който решаваш да се опълчиш“, допълни още Яна.

Маринова обаче е разочарована от органите на реда, които според нея, не се занимават адекватно с подобни случаи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари