IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антон Хекимян остана без жена до себе си

20 февруари 2018 13 20

Колежката му Василена Гръбчева призна за раздялата

Снимка: сп. Love Style

Снимка: сп. Love Style

Връзката между журналистите Василена Гръбчева и Антон Хекимян е скъсана отдавна. Двамата спряха да се появяват заедно и да пускат свои общи снимки във Facebook още през лятото на миналата година, но до този момент и двамата отказваха да разкрият точно какво се случва с отношенията им.

„Не обичам да говоря за личния си живот, но да, сега името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек трудно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може просто да продължат по различен начин. Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство – е едно добро начало“, разкрива Василена пред сп. Love Style.

Блондинката държи мъжът до нея да бъде много интелигентен и да обича работата си, както и тя я обича.

„С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето лично пространство и личния ми свят са много важни и той трябва да ги уважава. Може би даването на прекалено много свобода от моя страна е проблем, тъй като на хората вероятно им се струва, че не ме интересува техният живот, но това не е така“, категорична е репортерката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари