IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Дженифър се раздели с Теру?

21 февруари 2018 13 20

Двамата не спирали да се карат, но факторът бил разстоянието

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Анистън и съпругът ѝ Джъстин Теру станаха главни герои в медийното пространство след като направиха официално заявление за раздялата си.

Оказва се, че отношенията между двамата отдавна не вървят добре. Според техен близък, двамата поне от 8 месеца не спирали с кавгите, пише OK Magazine. Решаващ фактор за раздялата обаче станало разстоянието.

Джъстин искал да живее в Ню Йорк и не търпял компромиси. Техният начин на живот бил съвсем несъвместим и в резултат на това Джъстин решил да си тръгне.

Сега Анистън се приспособява към своя нов статус, че отново е сама. Като цяло тя била привикнала към пустия дом, тъй като така живеела вече от няколко месеца без Джъстин.

„И все пак това е нелеко чувство. Тя знае, че с времето всичко ще се нареди. Силна е. В нейния живот подобни събития вече са се случвали. Затова и е наясно, че за нея най-добре е просто да не попада пред камерите“.

Мат ЛеБланк, който работи около 10 години с Анистън в сериала „Приятели“ също коментира раздялата между нея и Теру. Актьорът споделя, че не се е чувал с нея по повод новината, но знае, че тя ще се справи. „Тя е голямо момиче“, каза той пред The Sun.

Според други източници, Анистън преди раздялата с мъжа си звъннала на Брад Пит. Екссъпрузите общували мило и сега техни фенове дори се надяват двамата да се съберат отново.

Анистън и Теру започнаха да се срещат през 2011 г. Узакониха връзката си четири години по-късно – през август 2015 г.

Двамата нямат деца. Преди него Дженифър бе съпруга на Брад Пит, който се разведе с нея, заради любовта си към Анджелина Джоли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари