IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър – щастлив шафер на сватбата на баща си

21 февруари 2018 15 00

Певецът в розово до Селена Гомес

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Певецът Джъстин Бийбър изглеждаше много щастлив в ролята на шафер на сватбата на баща си Джеръми с Челси Ребело на плажа в Монтего бей, Ямайка, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителят на хита „Sorry“ се появи на няколко официални снимки от сватбата, споделени в социалните мрежи.

На една от тях той е с вдигнати във въздуха ръце, а на друга се усмихва широко, докато Джеръми и избраницата му си разменят брачните обети.

Доведената майка на Джъстин сподели фотография от специалния ден, на която се виждаше и звездата.„Вчера беше най-удивителният ден. Омъжих се за най-добрия си приятел! Обичам те“, написа Челси.

Джеръми и Челси. Снимка:Instagram

Въпреки че няма снимка с изпълнителя и приятелката му Селена Гомес, се знае, че и тя е присъствала. Една от поканените сподели снимка на певицата с племенничките близначки на булката и други две от гостите преди сватбената церемония.

Според сп. „People“, 23-годишният изпълнител летял до Тексас в неделя, за да вземе Селена, а оттам се отправили към Карибите.

Джеръми публикува в Instagram снимка с Челси, на която двамата позират на стълбите на самолет. След това той сподели и друга фотография на семейството си в буса към самолета за Ямайка.

Снимка: Instagram

Пътуването на Джъстин и Селена е второ за месеца, след като двамата се отдадоха на почивка в луксозния хотел „Мотаж“ в Лагуна бийч, Калифорния, преди Свети Валентин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари