IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън още пазила любовни бележки от Пит, Теру – бесен

22 февруари 2018 11 00

Подробности около раздялата на съпрузите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като Джъстин Теру и Дженифър Анистън обявиха официално, че се разделят ден след Деня на влюбените, медиите тръгнаха да търсят каква е причината за това тяхно решение.

Според източник на Us Weekly, Теру не можел да се доверява на съпругата си, защото тя още пазила любовни записки от бившия си мъж Брад Пит. Теру разбрал за тях още миналата година и това силно повлияло на последвалите им отношения.

Това са били мили думи като: „Изглеждаш чудесно днес“ или „Скучно ми е без теб“. Джен убеждаваше Джъстин, че те нищо не значат за нея, но той не бе във възторг и се почувства неуверен“.

49-годишната Анистън и 46-годишният Теру казаха, че се разделят на 15 февруари. В своето заявление те отбелязват, че това е единственият коментар, касаещ ситуацията и всички публикации от пресата може да бъдат счетени за спекулация.

Фенове на Анистън още се надяват, че тя може и да се завърне при Пит, който също се раздели със съпругата си Анджелина Джоли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари