IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие: Кристин Каменова и силиконовата й мечта

26 февруари 2018 10 00

Теглила кредит за по-големи гърди и живот в Дубай

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Сигурно ще си кажете – тази е поредната жадна за слава силиконка, която ни се натрапва в медиите и не трябва да ѝ се обръща внимание. Трябва! Стигнахме до мига да ни ги дават за пример. Трябва да бъде показвана, за да се види до какво води изкривяването на живота.

Това е Кристин Каменова, която има две мечти – напомпана със силикон гръд и живот в Дубай. Софиянката, която е на 24 години, тегли кредит от 20 000 лева и осъществява бляновете си.

„Изживях истинска арабска мечта. Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми“, сподели Кристин пред Нова тв.

Любимият ѝ е ливанец. Предлага ѝ брак едва 20 дни след запознанството им. Той плаща и вноската по кредита за пластичната ѝ операция.

Тя не крие, че обича лукса. Категорична е, че не може да живее с 1500 лева на месец. Има образование, което завършила, само защото майка ѝ настоявала.

„Аз на ден харча към 400 лева“, допълва Каменова.

Защо тегли кредит като харчи на ден 400 лева е загадка. Или пък харчи само чужди пари. Това ли трябва да бъде мечтата на днешното поколение – гърди и Дубай? Всъщност, без да познавам Каменова, съм щастлив, че тя е избрала да живее извън България. Силиконови мозъци си имаме достатъчно и колкото повече намаляват – толкова по-добре. Да му мислят тези, които живеят в Дубай.

И не, Кристин Каменова не е успяла жена, независимо, че ѝ е дадена трибуна в национален ефир. Ако мечтите ти стигат само до големите гърди определено си малък човек. А да се правиш, че животът ти е повече от луксозен и харчиш една минимална заплата на ден е толкова нелепо, колкото двете ти мечти.

Надявай се да имаш банкомат до себе си поне докато ти изплати кредита, защото следващата силиконова кукла те дебне и може да ти го вземе. И животът ще се върне в старото ти русло, ще се чудиш как да изтеглиш кредит и ще имаш само едни стари силиконови гърди. А те също трябва да бъдат подменени...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Lina ( преди 6 години )
Може би е права тази жена.Аз работих 37 години и сега имам 166 лева пенсия и не съм здрава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар