IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Побойникът Даниел Златков

11 март 2018 10 30

Да замени чалготеките с една книга вечер

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Кариерата на Даниел Златков се разви по доста нестандартен начин. От биткаджия на футболния терен той изведнъж се озова във VIP Brother, след което се пробва и като ММА боец и дори записа победа над тв водещия Наско Михайлов.

Българският Роналдо започна да става център на внимание в медиите, но тази седмица удари дъното и съвсем естествено попадна в рубриката ни „Бедствие на седмицата“.

Явно битките са му харесали, тъй като влезе в юмручен спорт пред благоевградска дискотека. Родните футболисти са известни с нощните си подвизи, но предимно налягат на чашката и чупките в кръста. Златков обаче посети и полицията, след като се сби с благоевградчанина Оливер.

Нереализираният футболист обясни действията си с „грубото отношение и обидите към жена си“.
„Предложи ми тройка или четворка с участието на жена ми. Оливър ми каза, че винаги е искал да се бие с мен. Аз му отказах. Тогава започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям. Тогава го ударих“, твърди Златков.

Най-вероятно той ще се сдобие с обвинение, което ще бъде обеца на ухото за всички в шоубизнеса, че имидж не се гради с побоища. Дани Златков налиташе на бой и на шеф Петров в риалити шоуто, но там камери и подписания договор със сигурност са му сложили спирачките.

А уж е семеен човек и би трябвало вече да е поулегнал. Едва ли ще ни послуша, но все пак един съвет – няколко книги в повече вечер е по-добре от това да се доказваш като мъж с юмруци из чалготеките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари