IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата Лара Крофт – с малки гърди, феновете недоволни

15 март 2018 16 20

Предпочитат извивките на Анджелина Джоли пред тези на Алисия Викандер

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Алисия Викандер беше подложена на онлайн тормоз от недоволни фенове на Лара Крофт. Те смятат, че гърдите на шведската актриса не са достатъчно големи за новата ѝ роля, като повечето почитатели на „Томб Райдър“ си предпочитат извивките на оригиналната звезда Анджелина Джоли.

Викандер следва по стъпките Джоли, след като се превъплъти на големия екран в ролята на завладяващата героиня Лара Крофт от видеоиграта „Томб Райдър“.

През последните няколко седмици съпругата на Майкъл Фасбендер бе подложена на груби критики онлайн. Повечето фенове твърдят, че фигурата на 28-годишната Алисия е твърде слаба и мускулеста в сравнение с пищните извивки на Анджелина, на които зрителите се радваха във филма от 2001 г. и продължението му.

Джоли като Лара; Снимка: outnow.ch

Един от феновете се е пошегувал даже, че филмът е получил ниски оценки от критиците, именно заради малкия размер на гръдната обиколка на Алисия. Самата Алисия наскоро призна, че има една позорна характеристика на Лара, която тя не е приела.

Викандер като Лара; Снимка: outnow.ch

В шоуто на Греъм Нортън миналия месец, шведската красавица се засмя: „Гърдите ми не са толкова щръкнали като първата Лара!“

Джоли като Лара; Снимка: outnow.ch

Докато актрисата сама признава, че няма същата физическа форма като рисуваната Лара от известните видеоигри, на които се основават филмите, тя все пак заяви пред Греъм: „Имах ясна визия за това как исках да я играя. Бях огромен фен като дете на Лара Крофт и бях научила всичките ѝ движения.“ Доминик Уест, който играе баща на Викандер във филма, наскоро разкри пред Vogue, че новата адаптация се фокусира: „Не върху големите гърди на Крофт, а върху бойните ѝ умения“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари