IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слух: Игнатова замени Рачков с друг актьор

16 март 2018 07 40

Блондинката била близка с Кристиян Милатинов

Колаж: България днес

Колаж: България днес

Нов слух тръгна в родния шоубизнес. Мария Игнатова е открила отново любовта, като отново се е спряла на актьор. Тя е заменила Димитър Рачков с Кристиян Милатинов, който играе в новия сериал „Полицаите от края на града“.

Влюбените не се крият и екип на „Телеграф“ ги е засякъл да купонясват в столичен клуб.

Преди дни тръгна слух, че Мария и Рачков отново са се събрали след няколкомесечна раздяла, но това не отговаря на истината. По всичко личи, че блондинката е щастлива в обятията на новия си любим, който е по-млад от нея.

За Рачков се твърди, че има интимна връзка с репортерката на „Господари на ефира“ Ева Веселинова, която също е част от сериала. Камерите показват Ева постоянно по време на шоуто „Като две капки вода“ как се смее на шегите на водещите.

Кристиян Милатинов е единствения българин, който достига до юношеския отбор на Барселона и е имал възможност да рита заедно с Меси и Пике. Работил е като модел, придобива опит от различни актьорски школи в Испания, САЩ и Мексико.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари