IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По спешност: Оперираха Сузанита от апендицит

16 март 2018 16 30

Тя е приета в частна клиника в Пловдив

Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

Нашумялата в музикалните среди дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, е оперирана по спешност в частна клиника в Пловдив, пише „България днес“.

Майката на изпълнителката – Шенай, споделя: „Сузи се оказа с възпален апендикс и два дни се превиваше от болки, но нищо не можеше да я накара да иде на лекар. Тя мислеше, че просто я боли коремът, но се оказа доста по-сериозно. Накрая, когато вече я болеше нетърпимо, я качихме в колата и я закарахме в клиниката“.

Сузанита е била приета и веднага е откарана в операционната зала.

„Беше в клиниката пет – шест дни. Изписаха я, защото настояваше, а лекарите прецениха, че раната зараства перфектно, шевовете са чисти, затова я пуснаха, макар и все още на антибиотици. А тя, милата, се тръшкаше да излезе по-скоро от болницата, за да ходи на участия и да е коректна. Разбира се, абсолютно ѝ е забранено да танцува и да скача, но Сузи ще може да пее на сцена. Явно младостта ѝ помага, защото се възстановява много бързо и кипи от енергия“, споделя още майката на певицата.

Шенай допълва още, че Сузанита не смята да пропуска свой ангажимент и да разочарова своите почитатели, с уговорката да бъде по-скромна с танците.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари