IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слави Трифонов: Дивна е за затвора!

20 март 2018 07 10

Там трябваше да бъде и Максим Стависки, убеден е шоуменът

Снимка: Олег Попов, Tialoto.bg

Снимка: Олег Попов, Tialoto.bg

Слави Трифонов все повече започва да заема политически позиции и акцентира върху правосъдието по отношение на нарушенията на правилата на пътя.

Този път на мушката му попадна Дивна, която катастрофира наскоро с превишена скорост, а при инцидента пострада сериозно манекенката Кристин Илиева. От агенцията на Илиева разкриха, че тя ще се възстановява поне година от травмите и счупванията на двата крака, които получи.

„Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше „Пей с мен“. Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила – карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала „Арена Армеец“ в шоу „Звезди на леда“. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава“, написа Слави във Facebook.

Мнението му предизвика вълна от коментари „за“ и „против“, включително се дават и много примери със звезди, които са убили или ранили по тяхна вина човек на пътя и са се разминали с условни присъди. Налага се мнението, че за известните се прилагат различни аршини в подобни случаи.

Вие как смятате – какво трябва да бъде наказанието при подобни случаи?

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

теодора ( преди 6 години )
според мен трябва да се постави глоба на дивна , а и толкова хора от високото ниво го правят но тях не ги бутат но младите и начинаещите винаги трябва да ги пъхате в затвора , първо приберете онези които не сте бутали и притеснявали за такова нещо, и после бутайте младите който го правят за първи път когато го направите тогава хората ще признаят България за истинска държава .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Mimi ( преди 6 години )
Ако има нарушаване на правилника и сериозно пострадал човекзатвор!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар