IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лео проговори: Жана отново се друса, налита и заплашва!

20 март 2018 14 40

Никога не съм й посягал, твърди бившият й приятел

Снимка: LOVE style

Снимка: LOVE style

Бившият приятел на Жана Бергендорф – танцьорът от мъжката формация „Максимус“ Лео проговори за отношенията си с певицата. Той направи това в ексклузивна изповед за списание LOVE style. В интервюто Лео за първи път разкрива защо е искал ограничителна заповед към изпълнителката.

„Тя мен ме е заплашвала хиляди пъти, но когато започна да заплашва и моето семейство, това ми дойде в повече. Майка ми искаше да се махне от апартамента ни, защото телефонът звънеше постоянно. Сестра ми отиде да живее при приятеля си. И аз просто реших да сложа край на този психически тормоз.

След като Жана разбра, че моите намерения да прекратим нашите отношения са сериозни, тя стана по-агресивна. Случвало се е да стои пред дома ми по цяла нощ. Дори е спала в колата си, надявайки се да ме види, да се разплаче, да падне на колене и пак да ме накара да съм с нея.

Ние няколко пъти се разделяхме. Постоянно се карахме. Аз ѝ забранявах да ходи по заведения, да пие и да се друса, но тя правеше скандали и си излизаше. На мен ми се искаше да бъдем като нормално семейство – да се приберем вкъщи, да си сготвим, да си гледаме някой филм, а не всяка вечер да сме по клубове.

Слагам си ръка на сърцето и казвам, че никога не съм ѝ посягал. Ето, дори сега, след като бяхме разделени за 6 месеца, малко преди съдебното дело пак направихме опит да се съберем. Мислех, че тя се е променила. А и наистина ми изглеждаше различна. Говореше ми, че е видяла грешките си, разбрала е какво е загубила след раздялата ни.

В момента, в който ѝ се обадиха да участва в „Евровизия“, тя пак стана същата. Започна да пие, да се друса. Превърна се в същия изрод, който беше преди. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие.

А аз съм искал да имам дете от нея. Представях си как я нося на ръце. Вярвах, че можех да я направя най-великата жена, а тя мен – най-великият мъж. Но не се случи“.

Пред списание LOVE style Лео споделя, че не е отишъл на делото, което е завел срещу певицата, тъй като му е станало жал за нея. Освен това разкрива как тя продължава да му звъни по телефона и дори твърди, че е бременна от него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари