IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристин Илиева се нуждае от кръв, дарете!

23 март 2018 07 10

Моделът пострада при катастрофата, причинена от Дивна

Кристин Илиева се нуждае от кръв, дарете!

Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна преди малко повече от седмица, вече се възстановява. Красавицата е излязла от медикаментозна кома, а към момента се готвят няколко операции на краката ѝ, които бяха пострадали най-тежко при удара.

Това е и причината семейството на Илиева да призове приятели и фенове да дарят кръв преди хирургическите интервенции, пише Dnes.bg.

„Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси ѝ предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. Кристин Цветозарова Илиева, за операции болница ВМА – Реанимация.
След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде представен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща shamy@abv.bg. Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни, има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ!

Бог да е с всички нас. Благодаря ви! За тези които са от София, моля кръводаряването да става във ВМА по възможност“, написа майката на момичето в социалните мрежи.

Кристин пострада при катастрофа край село Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари