IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавица на Playboy се извини на Мелания: Имах връзка с мъжа ти!

23 март 2018 11 20

Карън Макдугъл описа Тръмп като „мил“ и „очарователен“

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Моделът на Playboy Карън Макдугъл се извини на Мелания Тръмп, тъй като имала десетмесечна връзка със съпруга ѝ. Карън заяви това по време на шоуто на Андерсън Купър по CNN, което бе излъчено вечерта на 22 март.

Моделката твърди, че е имала интимни отношения с президента на САЩ Доналд Тръмп и той се е опитал да ѝ плати след първата им среща за секс.

Двамата се видели в хотел „Бевърли хилс“ през 2006 г. Макдугъл каза, че двамата са имали „интимно“ преживяване, после Тръмп се е опитал да ѝ плати, тя не знаела как да приеме това, но отказала, като му обяснила, че „не е такова момиче“.

Прибирайки се от хотела, плакала, мислела, че вече няма да види Тръмп, но след като той ѝ се обадил, се съгласила да излиза на срещи с него. Говорейки за Тръмп, Макдугъл няколко пъти го описа като „много очарователен“ и „мил“.

Тя каза, че връзката с Тръмп продължила около десет месеца, до април 2017 г., когато тя скъсала, защото изпитвала чувство на вина. Макдугъл добавя, че имала чувства към Тръмп, но връзката „я съсипвала“.

Тръмп се жени за съпругата си Мелания през 2005 г., синът им Барън е роден през 2006 г.

Попитана от водещия на шоуто какво би казала на Мелания Тръмп, Макдугъл каза, че би ѝ се извинила и че ни би искала някой да постъпи така с нея.

Белият дом заявява, че Тръмп отрича да е имал връзка с Макдугъл. Във вторник тя подаде иск срещу компанията собственик на таблоида „Нешънъл инкуайърър“, която по думите ѝ е платила 150 000 долара по време на предизборната кампания на Тръмп, за да има ексклузивни права върху историята ѝ, но така и не е публикувала нищо.

Сега Макдугъл иска съдът да анулира договора, твърди адвокат на Тръмп, участвал тайно в разговорите между модела и компанията собственик на таблоида „Американ мидиа инк.“

Компанията твърди, че от 2016 г. Макдугъл е имала право да говори за връзката си, а договорът позволява на компанията да прецени дали да публикува историята ѝ.

Това не е първата жена, която признава, че е имала интимни отношения с Доналд Тръмп по време на брака му с Мелания. По-рано порноактрисата Сторми Даниелс също говори, че е имала връзка с президента на САЩ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари