IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Залозите вървят: Как ще се казва третото дете на Кейт и Уилям?

27 март 2018 11 10

Вижте най-популярните имена

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В края на април принц Уилям и херцогиня Катрин ще станат за трети път родители. Както и преди раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот, букмейкърите вече приемат залози за възможни имена за кралския наследник или наследница.

Според Newshub, кралското семейство често използва едни и същи имена на няколко поколения. Имената, на които се залага най-много при момиче са Алис и Мери. Ако пък имат момче е най-вероятно да се казва Албърт или Артър.

Според в. „Метро“ пък ако Кейт роди дъщеря е твърде възможно тя да носи името Виктория.

Пълното име на сина на Уилям и Кейт е Джордж Александър Луи. Първото е в чест на крал Джордж VI – бащата на прабаба му Елизабет II. Александър пък е мъжката версия на второто име на кралицата (Елизабет Александра Мария). Името Луи пък идва от Луи Маунтбетен, чичото на принц Филип.

Дъщерята на принца и дукесата пък носи името Шарлот Елизабет Диана. Името на Шарлот е дадено на момичето в чест на дядо ѝ Чарлс, второто е на кралицата, а трето в памет на баба ѝ – принцеса Даяна.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари