IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зов: Дивна, трябва да бъдеш до Кристин!

29 март 2018 08 30

Лелята на пострадалия модел с емоционален пост във Facebook

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Изабела Господинова, леля на пострадалия в катастрофа модел Кристин Илиева, използва Facebook, за да пусне емоционално обръщение към Дивна. Певицата причини инцидента, а Кристин бе настанена в болница със счупени два крака. Лекарите вече направиха няколко операции, като прогнозите са да се възстанови до година.

Ето апелът на Господинова без редакторска намеса:

До едно момиче Дивна.

Дълго опитвах да задържа за себе си това което ще напиша! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна. Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка“ е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Колко по-леко щеше да бъде и за двете ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло. И точно в нещастието, което ти ѝ причини това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни, спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искренно се надявам когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца!

Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори заради себе си и всички които я обичат. Крехкото ѝ тяло крие огромна сила! На теб желая достойнство, за да продължиш да гледаш хората в очите! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел!
Ти трябва да си там до нея !“.

По-късно Изабела Господинова допълва, че не заклеймява никого.

„Не я съдя и никой не иска да я съди, Кристин е кръв от кръвта ми! Опитвам се да бъда справедлива. Никой от нас няма да упрекне Дивна, никой от нас няма да ѝ каже нищо. И не е важно кой какво ще ѝ каже, важното е Кристин какво ще ѝ каже!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари