IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите: Красиви, сексапилни, но и отровни!

31 март 2018 12 00

Кои са злобни, капризни и лоша компания?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Те са красиви, сексапилни, с ангелски лица, но когато някой застане на пътя им не се церемонят и газят. Някои от най-известните хубавици в света на шоубизнеса са с души на демони, а кризите им на гняв и раздвоеният им език поставят нащрек околните, пише сп. Story.  

Дженифър Лопес - зла с обслужващия персонал 

Казват, че латинодивата се държи не само надменно, а направо обидно с хората, които счита за по-низшестоящи от нея. Певицата обиждала домашните си помощници и се отнасяла с тях буквално като с роби. Продавачките в магазините правели всичко възможно, за да й угодят, но старанието им никога не било достатъчно – нищо не й харесвало, тя се цупела и настоявала да се извадят всички дрехи от склада в нейна чест. Наглостта й стигала дотам, че в хотелите Джей Ло изисквала смяна на интериора в стаята, ако той не й харесва. Всичко това обаче остава в сферата на слуховете, тъй като звездата отказва да признае греховете си и твърди, че всички тези истории са измислени от хора, които й завиждат заради красотата и славата. 

Кристен Стюарт - хейтърка 

Откакто стана звезда от вампирската поредица „Здрач“ до ден днешен Кристен не е спряла да се оплаква колко е гадно да си известен. А подобни мрънкания за тежкото й битие на знаменитост и как дори понякога се срамува от работата си, са дразнещи, дори за феновете й. Актрисата мрази журналистите и папараците. Кристен признава, че има труден характер и рядко допуска хора до себе си: „Майка ми често натяква, че не се разбирам с колежките и страня от тях. Но не мога да се държа така, все едно се познаваме от 100 години. Ако ме кефят, говоря, ако не – просто не им обръщам внимание.“ Почитателите на звездата вече свикнаха с нацупената й муцунка и не се изненадват от честите й хейтърски откровения, като например това  за високите токчета: „Като се заговори, че ще трябва да дефилирам по червения килим на някое събитие, направо ми се повдига заради този гаден атрибут от дамското облекло. Просто е кошмар!“

Меган Фокс - сипе ругатни наред 

Ако думите можеха да убиват, много от хората, имали честта да попаднат на мушката на една от най-сексапилните жени на планетата, щяха да са мъртви. Меган е прочута с това, че когато е ядосана или засегната, говори каквото й идва наум, без да спазва благоприличие. Още докато участваше в „Транформърс“, красавицата си спечели репутацията на Хитлер на снимачната площадка. Тя изобщо не се притесняваше примерно да вдигне грандиозен скандал на режисьора на филма – Майкъл Бей, само защото си е позволил да й каже, че за ролята се налага да напълнее с няколко килограма и да хване тен. Актрисата, която винаги открито е признавала, че е бисексуална, преди време втрещи света с изказването си против Папата пред журналисти. Според нея „трансформърсите“ би трябвало да отърват света от „натруфения бял боклук, който се бори с хомосексуалистите с Библията под мишница“. 

Катрин Хейгъл - Мис каприз 

Ослепителната Катрин оглавява класацията на най-капризните знаменитости в Холивуд. „Никога не съм била от любимците на Америка. Притежавам доста от сарказма на майка ми и имам голяма уста“ - признава сама актрисата и допълва, че понякога й се случвало да съжалява за казаното, но твърде късно: „Поглеждам към човека, на когото съм казала нещо откровено, и си мисля: „О, Боже, трябваше да си затваряш устата!“.

На екипа на тв сериала „Анатомията на Грей“, който реално я направи звезда, му се налагаше доста време да търпи своеволията на красавицата. Освен безбройните й глезотии по време на снимките, Хейгъл разстрои колегите си, след като спечели телевизионния приз „Еми“ през 2007 г. за най-добра поддържаща женска роля. Но на следващата отказа да участва в надпреварата, защото не била доволна от развитието на героинята си. Според нея през последния сезон в образа на Изи нямало „достатъчно материал“, за да заслужи отново престижната номинация. Когато Катрин сама реши да напусне сериала заради кариерата си в киното, всички от екипа си отдъхнаха, че вече няма да им се налага да я търпят. 

Тейлър Момсън - малка, но нетърпима 

Тя нашумя едва 17-годишна с ролята си в сериала „Клюкарката“, стана рекламно лице на парфюм на John Galliano и на колекция облекла на Мадона. Още тогава прояви нетърпим характер, заради който беше уволнена от тийнпоредицата. Продуцентите решиха, че момичето, което в реалния живот ходи полуголо и с готик грим, има твърде вулгарен език и инат, който вбесява всички, и в крайна сметка е неподходящо за образа в сериала. Освен това Тейлър дори не се стараела да покаже някаква заинтересованост за ролята си, а била прекалено отдадена на рок групата си The Pretty Reckless. Затова и никой не се изненада, когато злата сладурана обяви, че приключва с актьорската си кариера в името на музиката. В интервюта актрисата се е опитвала да оправдае лошия си характер именно с кариерата си в киното. Когато отсъствала от училище заради снимките на „Клюкарката“, съученичките й започнали да странят от нея и й погаждали лоши номера, когато тя се връщала в клас. Това принудило Тейлър да отвърне на удара и да започне да се държи като „кучката на класа“ - властна и с голямото самочувствие.   

Мила Кунис - прикрита кучка 

След лентата „Черният лебед“, в който си партнира с Натали Портман, кариерата на загадъчната украинка тръгна стремглаво нагоре. Много обаче от колежките й от актьорската гилдия твърдят, че Мила е станала истинска кучка в стремежа си да не изпусне „птичето на рамото“ и била готова да минава през трупове за това. Клюкарите шушукаха, че актрисата не се поколебала реално да се метне в леглото на Джъстин Тимбърлейк през 2011-а, докато двамата снимаха комедията „По приятелски“ с безброй секссцени, без да й пука, че е обвързан с Джесика Бийл. Самата Мила отрича и го играе мила и невинна, но точно по това време Тимбърлейк наистина заряза за пореден път дългогодишното си гадже, може би, за да не му пречи да се позабавлява със зеленооката красавица. Година по-късно Кунис обяви връзката си Аштън Къчър, от когото вече има две деца. Аферата им започна уж когато актьорът официално се раздели с дългогодишната си половинка Деми Мур, но мнозина не вярват в тази официална версия, а са готови да се закълнат, че украинката не се е поколебала да открадне красавеца от застаряващата си колежка. 

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
Много от тия т.нар. звезди са бивши к*ври на мафиоти, политици и продуценти, които са ги подмятали навсякъде и са ги *** както се сетят... Оттам е дошла и тяхната злоба, между другото, към хората, като цяло, тъй като те няма как да забравят как са се държали с тях, докато станат известни и сега си отмъщават, макар и на невинни хора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар