IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След изповедта на порноактрисата. Как живее Мелания Тръмп?

30 март 2018 06 40

Първата дама на САЩ е недоволна от живота си, смята източник

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След появилото се откровено интервю на порноактрисата Сторми Даниелс, която разказа за интимните си отношения с Доналд Тръмп, съпругата му Мелания се „скрила“ в Белия дом и не желае да се появява често в обществото.

Какво преживява сега първата дама на САЩ разказва източник, приближен до семейството на президента Тръмп, пише OK Magazine.

„Мелания се е съсредоточила върху възпитанието на сина си – 12-годишния Барън, и тя просто е в ужас от това какво количество внимание ѝ отнемат отношенията с мъжа ѝ. Това действително не е лесно време за нея“, обяснява източникът.

Друг приближен също описал емоциите на Тръмп: „Тя е много недоволна от живота си. Ако можеше, щеше да напусне Доналд и просто би била със сина си“.

Сторми Даниел потвърди, че е имала роман с Тръмп, когато той вече е бил женен за Мелания. Тя призна, че са ѝ дали да подпише договор за да мълчи, като са ѝ предложили 130 хиляди долара, а сега Сторми е решила да върне парите, но да опише историята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари