IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

А изглеждаха идеални... Чанинг Тейтъм и Джена се развеждат!

3 април 2018 07 50

Двамата обявиха решението си в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Макар и да изглеждаха щастливи заедно, Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън обявиха, че се развеждат. Двамата имаха 9 години брачен живот, но неочаквано за феновете си тръгват в различни посоки. За своето крайно решение те съобщиха в социалните мрежи.

„Привет, свят! Така, ние имаме нещо, което искаме да ви споделим. Започваме с това, че ни се струва странно, че сме длъжни да разказваме за подобни неща на целия свят, но това е резултат от живота, който сме си избрали и на който сме признателни.

Живеем в невероятно време, когато нещата лесно се казват. Та искаме вие да знаете истината. Решихме да се разделим. Ние така дълго се обичахме и преживяхме вълшебно пътешествие заедно. Нищо не се променя.

Ние се обичаме по същия начин, но тази любов ни води в различни посоки. В основата на нашето решение не е заложена тайна и неприятни събития – просто двама приятели разбраха, че е дошло време да си помогнат един на друг да бъдат щастливи. Ние все още сме семейство и ще останем предани и любящи родители на Евърли“.

Новината за раздялата им се оказва шок за мнозина, тъй като двамата неведнъж са признавали любовта си един към друг в социалните мрежи, показвали са трогателни кадри и са разказвали колко са топли отношенията им.

Чанинг и Джена се запознават през 2006 г. на снимките на „В ритъма на танца“. Актьорите започват връзка и три години по-късно се женят.

През май 2013 г. се ражда дъщеря им Евърли. През септември се появи слух, че съпрузите чакат второ дете, но слуховете бяха опровергани от актрисата.

В скорошно интервю за Health брюнетката сподели, че има моменти, когато не се обичат така силно.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари