IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове на херцогинята на Кеймбридж обсадиха болницата, в която ще ражда

20 април 2018 10 20

Бебето ще се появи на бял свят в частно крило на болница „Сейнт Мери“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Очаквайки херцогинята на Кеймбридж Катрин да дари съпруга си принц Уилям с трето дете „във всеки един момент“, почитатели на кралската двойка вече се събират пред болницата „Сейнт Мери“ в Лондон, пише в. „Daily Express“.

Бебето ще се появи на бял свят в частното крило „Линдо“ на лондонската болница, където се родиха по-големите му брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлот.

Сред поклонниците, които вече очакват да станат „задочни“ свидетели на раждането, както и да зърнат лично бебето при изписването му, е 46-годишната Мария Скот от Нюкасъл, която „лагерува“ пред болничното заведение заедно с дъщеря си и неколцина приятели.

Скот и компанията ѝ вече са „присъствали“ на раждането на двете деца на херцога и херцогинята на Кеймбридж и по думите им не могат да пропуснат появата и на третото кралско отроче.

„Пристигнахме веднага щом бяха въведени ограничения за паркиране“, казва Мария Скот.„Тук, на място, преживяването е съвсем различно от това, което може да видиш по телевизията. Чувството е вълшебно“, споделя Скот.

Дамата от Нюкасъл е сред кралските поклонници, които вярват, че бебето ще се роди на 21 април – на рождения ден на британската кралица Елизабет Втора.

„За Нейно Величество това ще бъде прекрасен подарък“, казва Скот. На пост пред болницата вече е и 83-годишният Тери Хът от Камдън, който от години е пряк свидетел на кралски събития.„Наблюдавам ги от толкова много години, че вече съм наясно с всяка съпътстваща ги практика. Често обяснявам на хората, които не са присъствали лично, че когато ключовият момент наближи, усещам пеперуди в стомаха.

Тогава знам, че трябва да се изправя и да съм готов“, споделя възрастният фен.

Междувременно изданието съобщи, че според 81-годишния градски глашатай Тони Апълтън, оповестил публично раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот, третото отроче на кралската двойка ще бъде момче и ще бъде кръстено Филип в чест на прадядо си, херцога на Единбург.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари