IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво му става на Кание: Добре ли е с нервите...

27 април 2018 06 20

Рапърът хвали Тръмп, ядосва Ким, кара се с колеги

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Напоследък Кание Уест преминава през труден период. Показват го няколко поста в социалните мрежи, от които се вижда, че неговите отношения със съпругата му Ким Кардашян са на ръба. Предполага се, че причината е психическият му срив.

Рапърът прекрати отношенията си със своите агенти, мениджъри и други хора, които са работили с него. Освен това, източници твърдят, че Кание се скарал и със своята тъща Крис Дженър.

Вчера бе обявено, че Кание престанал да си сътрудничи с някои делови партньори и според мнозина това било заради неговото психологическо здравословно състояние.

И въпреки че става въпрос просто за бизнес-решение, Кание написа в Twitter за състоянието на своята компания и някои интересни събития. „Психическото здраве не е шега. Медиите трябва да престанат да говорят глупости. Това е низко!“


Ким преди седмица реагира на пост на съпруга си, който приключи с посланието „Понякога трябва да се отървете от всичко.“ „Чакай.... ОТ ВСИЧКО?". – попита тя Уест в социалните мрежи.

Малко след странната размяна на съобщения „на помощ“ на риалити звездата се притече Криси Тейгън, която услужливо предложи на Ким подслон и надуваемо легло.

По-късно стана ясно, че всичко между двамата съпрузи е наред, но мнозина техни последователи в социалните мрежи предположиха, че звездното семейство наистина има проблеми, пише OK Magazine.

Проблемът е в това, че Кание Уест в последно време нарушава договореността с Ким и защитава позиция, с която неговата съпруга не е съгласна.

Рапърът публикува снимка от дома им, като Ким неведнъж го е молила да не го прави. Освен това, артистът посвети няколко свои поста на Доналд Тръмп, в които изказва уважението си към него. Докато Ким поддържа Хилари Клинтън.

„Вие може да не сте съгласни с Тръмп, но тълпата не може да ме застави да не го обичам, написа музикантът в Twitter. Ние и двамата притежаваме енергията на дракони. Той е мой брат!".

Музикантът също така публикува фотография, на която показва подписаната от Тръмп бейзболна шапка с лозунга на президентската му кампания – „Да направим отново Америка велика!".

Президентът на САЩ благодари на рапъра, за подкрепата, която той му оказа и за това, че го нарече свой брат.

„Благодаря ти Кание, това е много яко!“, написа Тръмп, като препрати поста на Уест на своята страница в социалната мрежа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари