IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Манди Мур покори Килиманджаро

27 април 2018 07 40

И сподели невероятни снимки оттам

Снимка:  Instagram

Снимка: Instagram

Актрисата Манди Мур се оказа голяма авантюристка. В началото на април красивата брюнетка се докосна до националния парк „Серенгети“ в Танзания, след което покори с група приятели най-високата планина в Африка – Килиманджаро.

Манди сподели, че преди това приключение никога не ѝ се е случвало да лагерува, да спи на палатка и т. н., но по някаква причина много държала да предприеме изкачването на планината.

Всъщност пътуването до върха на масива на Кили приличало на пътуване от екватора до Антарктида за броени дни, тъй като маршрутът пресича пет различни екологични зони, вариращи от дъждовна гора до арктически студ, при температури, които считаме за жега до такива, които водят до измръзване.

Мур споделя, че не е правила някаква сериозна подготовка, за да достигне върха от около 5800 метра, но че все пак е разчитала на факта, че туристическите походи в планината не са ѝ чужди.

33-годишната актриса сподели, че от 18-годишна е искала да се качи на известната планина, след като гледала филм за Килиманджаро. Мечтата ѝ се превръща в реалност и благодарение на годеника ѝ Тейлър Голдсмит.

Актрисата и групата ѝ достигат до най-високата точка в Африка след осемчасово изкачване. Тя казва: „Никога не съм била по-решена да се справя с такова физическо предизвикателство преди. Но няма нищо по-страхотно от това да разбереш, че си способен да постигнеш много повече неща, отколкото очакваш.“

Вижте невероятните снимки на Манди в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари