IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се казва бебето на Уилям и Кейт?

27 април 2018 10 20

Имало причина да се забави оповестяването на името на новороденото

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вече е ясно как се казва третото дете на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт. Новороденото се казва Луи Артър Чарлз, оповестиха от Двореца Кенсингтън.

В съобщението се казва още, че то тежи 3,827 кг.: "Херцогът и херцогинята на Кеймбридж с удоволствие съобщават, че името на техния син е Луи Артър Чарлз. Бебето ще бъде известно като Негово кралско величие принц Луи от Кеймбридж."

Името на малкото е оповестено на третия ден от раждането му, за разлика от неговите брат и сестра – принц Джордж и принцеса Шарлот, чиито имена бяха анонсирани два дни след появата им на бял свят през 2013 и 2015 г.

Такова забавяне има обяснение: дядото на бебето, принц Чарлз, още не се бе срещал с него, тъй като се намирал във Франция.

Уилям и Кейт са изчакали момента, когато ще запознаят новия член на кралското семейство с него и след това да обявят името му, пише OK Magazine.

Принц Чарлз е последният близък роднина, който още не бе видял малкото. Родителите на Кейт – сем. Мидълтън успели да навестят новия наследник в двореца ден след раждането.

На гости дошли дори сестрата на Кейт - Пипа, която също очаква първо дете от съпруга си Джеймс Матюс.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

novatv ( преди 5 години )