IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи кадър след пътния ад: Кристин Илиева вече се изправя

30 април 2018 08 40

Моделът пусна първи кадър от болницата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна в началото на март, продължава със своето възстановяване.

Тя пусна първи кадър от болницата, от който става ясно, че вече може да се изправя. Снимката е посветена на нейния баща, който е рожденик и бе придружена с посланието „Нека Бог те благослови“.

Манекенката пострада при катастрофа край с. Българене, по пътя Русе-София на 12 март. Колата бе управлявана от Дивна, която се размина без физически травми, докато Кристин бе ранена тежко и постъпи в болница с фрактури на краката.

Първата животоспасяваща операция бе извършена няколко часа след катастрофата от доц. Тодоров в болницата в Плевен. След това Илиева бе преместена във ВМА, където екип от специалисти се грижи за нея.

Самата Дивна посети приятелката си ден преди Великден, след като бе упрекната от лелята на моделката с пост във Facebook, че бяга от отговорност и няма смелостта да потърси племенницата ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари