IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев без гадже, но ще вади хип-хоп албум

3 май 2018 13 10

Актрисата обяви, че дискът излиза през лятото

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Канадската актриса с български корени Нина Добрев е решила да разнообрази кариерата си с леко отклонение към музиката. Тя обяви в Instagram, че ще зарадва феновете си със собствен хип-хоп албум.

„Моят хип-хоп албум ще излезе през лятото. Следете за подробности“, написа тя към кадър от музикалното студио.

Вокалните заложби на 29-годишната красавица не са тайна за почитателите ѝ, тъй като една от първите ѝ големи роли беше във филмовия мюзикъл на MTV – „Американският мол“, припомня „Монитор“.

Междувременно стана ясно, че Добрев се е разделила с последната си муза – колегата ѝ Глен Пауъл. Искрата между тях пламна миналия юли, след новината, че актьорът я ухажвал настоятелно в продължение на месеци, докато тя не склонила да излезе на среща с него.

„Нина и Глен бяха приятели дълго време преди да се съберат. Той я преследваше, докато тя не реши да му даде шанс.“, издаде тогава пред сп. Us близък до звездната двойка източник. Причината за краха в отношенията им са натоварените професионални графици и на двамата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

a ( преди 5 години )
Разделила с последния си муз.Що направо не кажете гадже, ами...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар