IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да обичаш себе си: Риана пусна снимка с косми

4 май 2018 10 20

Певицата шокира и мотивира фенове

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Застъпването за каузата, в която трябва да обичаме телата си такива, каквито са, от страна на знаменитости не е нещо ново.

Не са малко и случаите, в които дами по света спират да епилират която и да е част от тялото си и по този начин демонстрират любовта към естествената красота.

Риана също застана с позиция по въпроса, публикувайки своя снимка в личния си профил в Instagram. На кадъра певицата позира за селфи, което хваща и част от крака ѝ, по който се вижда леко окосмяване.

„Когато нямаш търпение за лятото“, гласи заглавието на кадъра, който предизвика истинска война в интернет.

Част от феновете на певицата се вдъхновиха и припознаха посланието да се харесваме такива, каквито сме, с всички природни дадености на тялото. Други определиха проявата като „гнусна“ и неприемлива за звезда от ранга на Риана.

Не е тайна, че певицата многократно е споделяла позицията си по въпроса, казвала е, че е качила няколко кила, но никога не е обличала по-широки дрехи. Даже напротив – напук на всичко, тя винаги демонстрира с гордост фигурата си такава, каквато е.

Какво мислите вие по въпроса? Каква е вашата позиция за демонстрирането на абсолютно естествени тела?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари