IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пратиха Мария в чаршафите на Тодор Батков, той отрече

4 май 2018 11 40

Оказа се, че фолкпевицата била само рекламно лице

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Фолкпевицата Мария е новата любовница на Тодор Батков-младши. Този слух се завъртя в шоусредите след публикация в „Уикенд“, в която са публикувани папарашки кадри как вечерят заедно. Двамата напуснали заедно заведението, а според информацията те имали интимни отношения от две седмици.

С публикация в социалните мрежи наследникът на бившия собственик на „Левски“ обясни, че изпълнителката на „Червеният картон“ просто е част от рекламната кампания на неговия магазин за кожи.

„Мария, като красива жена, изпъкваща със стил и класа, е просто част от рекламната стратегия на Luxxxe Fashion Store. Отношенията ми с нея са професионални и ще останат такива – няма калъпи, матрици, формички и така нататък. Надявам се спекулациите по темата да спрат!“, написа Батков.

Тази седмица пък се завъртя слухът, че Мария има по-възрастен любовник с бизнес в Англия. Певицата често го посещавала на Албиона и била отново на крилете на любовта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари