IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс води битка с тревожността още от детството

9 май 2018 11 40

Влизането в образ му помага при различните изяви

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тъй като месец май е посветен на повишаване осведомеността за психичното здраве, Райън Рейнолдс провокира дискусия относно тревожността, след като разкри личната си битка със състоянието в интервю за „Ню Йорк Таймс“.

„Имам тревожност, винаги съм имал, споделя Рейнолдс – И под светлините на прожекторите страдам от тревожност, бил съм в най-тъмните дълбини на състоянието и не е никак забавно.“

Това определено е неочаквано изказване за човек, който си има всичко – зашеметяваща кариера, красиво семейство, страхотно чувство за хумор и е един от най-красивите мъже в Холивуд.

Тревожността обаче не се интересува от социален статус и може да засегне всеки. Рейнолдс се бори с това състояние от детството си, отчасти заради баща си, който е бивш полицейски офицер и според актьора той е източника на стрес в семейството им.

Самият Рейнолдс не живее в миналото, той обича баща си и дори е кръстил дъщеря си Джеймс на него.„Когато стресирате децата, се получава странен парадокс, защото внезапно се нагърбват с неща, които не са тяхна работа.“

В интервюто актьорът споделя, че преди участие в предаване, той е изпълнен с ужас и започва да му се гади. Понякога дори си мисли, че може да умре.

Тук логично се появява въпросът, как се справя с това постоянно да бъде обект на медийно внимание, страдайки от толкова изтощително състояние.

По време на различните изяви му помага да бъде в образ, защото намира убежище да бъде някой друг. Това е механизмът за самозащита, който се оказва доста полезен на Рейнолдс.

Той споделя още, че медитацията му помага много да се успокои.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари