IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И сестрата на Меган в болница, катастрофирала

17 май 2018 07 40

Саманта Грант се опитвала да избяга от папараци

Reuters

Reuters

В семейството на Меган Маркъл постоянно се случват някакви злополуки. След като бащата на бъдещата булка на принц Хари претърпя инфаркт, сега и полусестра ѝ – Саманта Грант, бе хоспитализирана.

Причината – жената попаднала в автомобилна катастрофа, след като се опитвала да се спаси от преследващи я папараци, пише OK Magazine.

Инцидентът се случил във Флорида на едното платно на автомагистрала. Преследващи фотографи се опитали да приближат Саманта, за да направят по-качествена снимка на нея и приятеля ѝ, който управлявал автомобила.

Мъжът се опитал да избяга от репортера, но се блъснал в бетонен стълб. Саманта ударила глава в стъклото и наранила крака си, а приятелят ѝ веднага я закарал в болница.

В същото време стана ясно, че сърдечната операция на Томас Маркъл, бащата на Меган Маркъл, е преминала успешно, съобщиава  TMZ. Операцията стана причина 73-годишният Маркъл да не може да присъства на сватбата на дъщеря си и принц Хари в събота.

Сайтът уточнява, че лекарите са имплантирали три стента в кръвоносните съдове на бащата на Меган Маркъл.

"Чувствам се добре - увери Томас Маркъл. - Възстановяването ще отнеме много време. Ще остана още няколко дни в болница. Забранено ми е да се вълнувам." 

Сватбата на Меган ще се състои на 19 май. Церемонията събира представители на кралското семейство, звездни приятели на двойката и предани фенове, които ще следят случващото се от телевизионния екран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари