IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Ана Уинтур се омъжва за известен италиански фотограф

21 май 2018 15 30

Бий Шафър в момента е на моминско парти в Мексико

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

След по-малко от два месеца 30-годишната дъщеря на Ана Уинтур – Бий Шафър ще се омъжи за своя годеник – италианския фотограф Франческо Карозцини.

По-интересното в случая е, че наследницата на главната редакторка на американския Vogue, всъщност ще сключи брак със сина на покойната главна редакторка на италианския Vogue – Франка Созани.

Созани почина в края на 2016-а на 66 години, след като беше начело на Vogue Italiа в продължение на 28 години.

Според медиите сватбата между наследниците на две от най-именитите модни журналистки в света ще бъде на 7 юли, като местоположението ѝ ще е дома на самата 68-годишна Ана в Лонг Айлънд.

Бъдещите младоженци; Снимка: Instagram

В момента Бий се радва на моминско парти в курорта Тулум, Мексико, заедно с приятелките си, сред които е актрисата Диана Агорн.

Бий се радва на последните си мигове като неомъжена жена в Мексико; Снимка: Instagram

Според информациите Бий и Франческо са заедно от доста години, но са пазели връзката си в тайна. Знае се, че Анна и Франка са били много близки приятелки.

Наскоро бъдещата булка блесна на червения килим редом до майка си на бала Met Gala в Ню Йорк. Бий носеше червена рокля на Valentino Haute Couture.

Майка и дъщеря на Met Gala 2018-та; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари