IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изписват Емилия и Башур до дни, синът на годеника й бере душа

25 май 2018 08 10

19-годишното момче е със сериозно увреждане на мозъка

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия има травма след катастрофата на магистрала „Тракия“, но е без опасност за живота. По-скоро остава за наблюдение, съобщиха от болница „Св. Анна“.

При инцидента пострада нейният годеник Жорж Башур, а с най-тежки травми е синът на бизнесмена, който е шофирал.

Прогнозите за пострадалия 19-годишен младеж са по-скоро песимистични. Това каза на брифинг изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Славчо Близнаков, цитиран от Dnes.bg.

„Младият мъж е в крайно тежко състояние и е настанен в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма със сериозно увреждане на мозъка. Той е на апаратно дишане в реанимация. Няма нещо, което да се оперира. Жената е настанена в хирургия с гръдно-коремна травма, без опасност за живота, за наблюдение. Другият мъж е настанен в ЛЧХ с обработени травми, без опасност за живота. Няма да има никакви последици за здравето на певицата и нейния приятел“, каза още Близнаков.

„За да се докаже мозъчна смърт има алгоритъм, казвам, че момчето е с много тежка черепно-мозъчна травма, със сериозно увреждане на черепа и мозъка“, обясниха още от здравното заведение.
Емилия и годеникът ѝ скоро ще бъдат изписани, няма да има последици за здравето им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари