IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на драконите: Емилия Кларк за страха в ролите

27 май 2018 12 00

Актрисата споделя за новите си проекти пред Vanity Fair

Снимка: Vanity Fair

Снимка: Vanity Fair

Звездата от „Игра на тронове“, която се прочу като Майката на драконите, Емилия Кларк, е новата звезда на корицата на американското издание Vanity Fair за лято 2018.

Фотосесията за изданието е дело на професионалния обектив на Крейг МакДийн, а за кадрите актрисата представя последните визии на модни къщи като Louis Vuitton, Salvatore Ferragamo, Max Mara и Row.

В интервюто актрисата споделя притесненията и тревогите, които е имала покрай участието си в Соло: История от Междузвездни войни.

„Надявам се, че сме се справили добре, защото хората имат всички клюки. Не искам да започнат „Това е частта, в която всичко се обърка. Това е тази част, знам го“. Наистина се надявам, че зрителите ще си прекарат добре, че филмът е добър и егоистично, че не съм се представила зле и че хората няма да пишат отзиви като „Господи, това е най-ужасното актьорско представяне, което някога съм виждал през живота си. Как така ѝ дадоха тази роля?“, споделя Емилия Кларк.

Актрисата е обявена за посланик на Royal College of Nursing, за което тя споделя: „Това е нещото, което имам общо с Денерис, наистина ме интересуват хората и искам да им помогна. Не да звуча като Опра Уинфри... Майната му, ще звуча като нея и ще бъда горда с това“.

Всички кадри от фотосесията за списанието вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари