IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни двойки, които преживяха раздяла. Но се събраха!

25 май 2018 14 00

Раздялата невинаги означава край на любовта

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Разделите са тежки, дори когато става дума за някоя знаменитост, на която симпатизираме.
Тъй като по някакъв начин са ни се превърнали в любимци, смятаме, че е просто въпрос на време, за да осъзнаят, че са направили огромна грешка и да се съберат отново.

Макар това невинаги да е сценарият, не са малко и случаите, когато любимите знаменитости се събират – точно като всички нас.

Ето някои примери, които обнадеждават, че любовта невинаги е загубена безвъзвратно и може да се възроди.

Пинк и Кари Харт

През 2016 г. в шоуто на Елън Дедженеръс Пинк споделя, че един от начините, по който тя и Кери продължават брака си е като си почиват един от друг.

Двамата се разделят през 2003 г., докато все още са само гаджета, това се случва отново през 2008 г., когато дори подготвят документи за развод. Първия път раздялата им трае година, а втория – 11 месеца.

Криси Тейгън и Джон Леджънд

Джон Леджънд е опитал да скъса с Криси през връзката им, която трае повече от 10 години. Раздялата обаче продължила едва половин час. Очевидно Криси умело е убедила настоящия си съпруг да останат заедно.

Двамата вече са женени от пет години и имат дъщеря и син.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Може би всяка двойка би могла да се възползва от раздяла преди годежа си. През 2007 г., години след като са започнали да излизат, Уилям и Кейт се разделят за известно време. Това се отразява отрезвяващо и те изясняват чувствата и намеренията си един към друг.

В интервю самата Кейт Мидълтън признава, че не е била особено щастлива по време на раздялата им, но това я е направило по-силен човек.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Романсът между двамата актьори започва през далечната 2009, като през годините те често се разделят и събират. Сега обаче връзката им изглежда по-силна от всякога.

Те дори живеят заедно. Въпреки че и двамата носят пръстени като символично обвързване един към друг, все още нямат планове за сватба.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари