IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория и нейните последни дни преди раждането

4 юни 2018 14 00

Актрисата сподели, че няма търпение да се срещне със сина си

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Остава само седмица до появата на бебето на Ева Лонгория. Холивудската звезда разказа за този последен период на бременността си на страницата си в Instagram. Там тя сподели, че вече ѝ се струва много тежко, но въпреки трудностите Антонио Бастон и Ева Лонгория с нетърпение чакат появата на бебето.

Ева засне няколко видеа, където споделя, че в последно време се чувства некомфортно, но продължава да се занимава с йога и да се придържа към правилното хранене.„В последната седмица се чувствам дискомфортно. Тежко ми е да ходя и да дишам. Въпреки това продължавам да се занимавам с йога, аеробика, разходки и масаж. Продължавам да му говоря, че с нетърпение чакам да го видя. Много искам да се срещнем“.

Тя също така добавя, че смята, че възпитанието на бебето е много трудна задача. Затова тя призова последователите си в мрежата да помнят как техните родители са се старали за тях. Актрисата от „Отчаяни съпруги“ сподели и снимка в свой профил, където си личи колко много е пораснал коремът ѝ.

Ева Лонгория е съпруга на бизнесмена Антонио Бастон. През декември миналата година стана ясно, че двамата очакват син.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари