IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пещери, екзотика и завръщането на Жизел Бюндхен

17 юни 2018 10 45

Красавицата на корица на Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Всичко започна с едно неизвестно, свежо лице на бразилски модел, което се появи на ревюто за пролет-лято 1998 година на Alexander McQueen.

Останалото е история до създаването на супермодела Жизел Бюндхен.

Животът ѝ е буквално мечтата на всяка жена, изпълнен с корици на Vogue, крила на Victoria's Secret и роли на посланик на големи имена в модната и козметичната индустрия.

Историята на Жизел Бюндхен, на нейните две деца и звездният ѝ съпруг, Том Брейди, е разкрита в новия брой на Vogue, на който супермоделът е корица.

Там тя разказва за себе си и нейната мисия да защитава планетата. Отваряйки нова глава в своя живот, 37-годишната красавица разказва за връзката си със социалните мрежи, дома си в Масачузетс, надеждата ѝ за бъдещата етична и устойчива модна индустрия.

Фотосесията е заснета от професионалните обективи на фотографското дуо Инес и Винууд, които улавят екзотичната красота на Жизел, която позира на фона на дива природа и дори пещери.

Всички кадри от фотосесията можете да видите в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари