IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова се омъжи за втори път, взе медик

18 юни 2018 06 10

Двойката се венча в съседна Гърция

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Носителката на титлата Мис България 2009 – Антония Петрова, се венча за втори път. Тя каза да на медик, за когото се знае, че е бил шеф в „Токуда“ и е доста състоятелен. В момента той развивал свой бизнес в областта на ортопедията.

Двамата чуха Менделсон в съседна Гърция, като държаха сватбата да бъде далеч от прожекторите. Любопитното е, че двамата стигнаха до сериозната стъпка да станат семейство много бързо. Връзката им е едва на няколко месеца, като според запознати те са заедно от три.

Припомняме, че Антония има един неуспешен брак зад гърба си с руския бизнесмен Александър Бередин, който премина през доста перипетии, преди двамата да се разделят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Неизвестен ( преди 5 години )
Здравейте,Стига всички сте писали едно и също. Медикът е бил уволнен от Токуда, това знаете ли го? Освен това не е толкова състоятелен, колкото повтаряте без да знаете истината, тъй като има проблеми с банките от близо година. За ваша информация, в Порто Елея е водел доста от любовници си. Тоца дали го знае това, преди да каже заветното "да" там?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар