IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще се сдобие ли с кралска титла Пипа Мидълтън?

19 юни 2018 13 40

Стават все по-упорити слуховете, че ще получи официално звание

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Официално Пипа Мидълтън не може да се счита за част от кралското семейство. Но пък редовно успява да бъде в центъра на вниманието при всички официални събития. Блесна дори и на сватбата на сестра си Кейт с роклята на Александър Маккуин, а сватбата й с Джеймс Матюс си имаше своя кралски отенък.

Напоследък все повече се засилват слуховете, че Пипа може да получи собствена титла. В края на краищата, ако една американка актриса - Меган Маркъл, може да стане английска херцогиня, защо подобен триумф да не изживее и една британска светска лъвица и писател?

През 2008 г. тъстът на Пипа, Дейвид Матюс, купи имота на Глен Африк от 10 000 акра в шотландските планини и автоматично получи титлата "Лорд". Джеймс - който е най-големият син, ще я получи като наследство. А с него и съпругата му Пипа.

Дейвид Матюс обаче не е обикновен лорд. Той купи земята за комерсиална употреба. Като предприемчив бизнесмен, той в крайна сметка може да продаде земята, вместо да я предаде на сина си.

Освен това практиката да се нарича съпругата на лорда - лейди, почти изчезва след 18 век. Съпругата обикновено носи пълното име на съпруга си - г-жа Джеймс Матюс. 

Може би херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, ще трябва да покаже, че е най-добрата сестра на света и да говори с кралицата, за да даде на Пипа истинска титла. Не е ли това перфектен подарък за раждането на бебето на Пипа?

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

криси ( преди 5 години )
Хари трябваше да се ожени за Пипа. Те са си лика прилика. Онази *** е някакво недоразумение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар