IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу се стяга за сватба през лятото

20 юни 2018 11 40

Събитието - в луксозното имение на актрисата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Слънцето огря и любовния живот на Гуинет Полтроу. Холивудската звезда се подготвя да се омъжи за годеника си, продуцентът и сценарист - Брад Фалчък.

Сватбата се очаква да е в края на лятото и ще е в луксозното имение на актрисата в Лонг Айлънд. 

"Гуинет и Брад ще минат под венчило в края на лятото, вероятно след Деня на труда, който в САЩ се отбелязва през първия понеделник на септември", казва неназован източник от обкръжението на двойката, цитиран от Пейдж сикс на "Ню Йорк пост".

45-годишната Полтроу и 47-годишният й избраник вече веднъж бяха объркали общественото мнение, след като през април двамата организираха грандиозно парти. На събитието бяха поканени много звезди и медиите помислиха, че става въпрос за тяхна тайна сватба. Оказа се, че това не е така.

Наскоро Гуинет Полтроу призна, че няма да участва активно в планирането на собствената си сватба, тъй като е твърде заета.

Преди Фалчък, звездата от "Влюбеният Шекспир" бе съпруга на фронтмена на британската група "Колдплей", Крис Мартин, от когото има две деца.

Фалчък също ще се ожени за втори път. Преди Полтроу той бе със Сузан Фалчък и също има две деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари