IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фолкпевицата Преслава чака момче, ще има ли сватба?

21 юни 2018 06 00

Детето трябва да се роди в края на август

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Бременната фолкпевица Преслава очаква момче, издадоха пред "България Днес" от семейството на певицата. Очаква се то да бъде кръстено на бащата на изпълнителката Кольо, но ще се казва Нико. 
Преслава и нейният приятел Павел очакват с трепет да станат родители в края на август. Родителите на звездата също са в трескава подготовка за появата на внучето.

Майката на Преслава първа разбрала новината, че бебето е на път. 

"В първия момент всички много се зарадвахме и едва чакахме момента да го споделим със света", радва се сестрата на миньончето от Добрич - Ивелина Колева. Самата тя е майка на момиченце - Виктория, вече ученичка.

Таткото на певицата – Кольо, също е много щастлив, но не бърза да коментира слуховете около бременността на известната си щерка. Все пак Кольо се надява момченцето да носи неговото име. "Радвам се, че всички лоши слухове около детето ни се разсеяха. Сега Преслава е щастлива жена, а дай Боже да стане и добра майка", надява се бай Кольо.

"Сестра ми никога не натоварва хората излишно с проблемите си, но славата, която й пришиха, много я промени. Взе да избягва общите ни приятели, защото всеки я питаше неща, които е прочел за нея, те все бяха негативни и това много дразнеше Петя", споделя сестрата на Преслава. Семейството на фолкаджийката винаги е било задружно, всички се чували по няколко пъти на ден.

"Мама е най-големият ми критик, но ние винаги сме били приятелки. Татко пък е най-големият ми фен, който иска от нищо да не се главозамайвам", разказва Преслава.

Павел е човекът, който плътно стои до певицата и вероятно след като се роди детето, двамата ще се оженят официално.

Родителите на Преслава смятат, че като тя стане майка, ще се кротне и животът й ще тръгне в по-спокойна плоскост. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари