IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Толкова скоро: Меган Маркъл чака близнаци?

21 юни 2018 09 40

Тръгна слух, че тя и принц Хари скоро ще са родители

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди месец една от най-горещите светски теми бе сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, а сега вече тръгна слух, че двойката чака близнаци. За радостното събитие двойката узнала на медения месец и съобщили новината на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Херцогинята на Съсекс и съпруга й са изключително щастливи. Те не очаквали, че това ще се случи толкова скоро. Това е голяма изненада за тях, пише OK Magazine.

Изданието отбелязва още, че Меган вече се е настроила за майчинство и постоянно се консултирала с Кейт Мидълтън по въпросите, свързани с бременността и раждането.

The Hollywood Gossip твърди, че двойката вече е съобщила новината на най-близките си приятели. Според източник на изданието, те няма да обявят официално новината, докато не мине първия триместър.

Маркъл и принц Хари сключиха брак на 19 май. Съвсем скоро и бащата на бившата актриса сподели, че дъщеря му е готова и иска да стане майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари