IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички мразят... Гери-Никол

22 юни 2018 06 10

Певицата била подложена на психичен тормоз в училище

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Гери-Никол била подложена на тормоз от страна на учители и съученици, а нашумялата певица дори смята, че я мразели.

Изпълнителката разказа, че е станала жертва на психически тормоз в училище по време на участието си в X Factor, където се изявяваше като част от момичешката група Sweet 16, пише „България днес“.

Момичетата и момчетата от класа ѝ пратили клип, на който се вижда как учителите страстно обсъждат как тя изобщо не може да пее. Тя вярва, че съучениците много ѝ завиждали за натрупаната слава и затова се е преместила в друго училище. В този труден за нея момент, родителите ѝ и най-близките ѝ приятели я подкрепили.

Междувременно яката дупара на БГ попа тушира слуховете, че е била в Италия с новото си гадже. Тя е отишла на екскурзия в Рим с компания и засега отрича да има човек до себе си. Очевидци пък на няколко пъти я свързват с бившия футболист Благой Георгиев, но и двамата до този момент не са потвърдили, че имат по-близки отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Уьо ( преди 5 години )
Тая много на сериозно се взе. Жалкото е, че малоумната българска публика е готова да превръща в звезди подобни недоразумения като тъй наречената Никол. Пък то девойчето става само за разплод.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар