IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: „Имам подкрепата на невероятен мъж!“

22 юни 2018 09 20

Звездата коментира връзката си с Дейвид

снимка: Reuters

снимка: Reuters

Неведнъж медиите са „развеждали“ Виктория и Дейвид Бекъм, а двамата все опровергават подобни информации. Сред най-спряганите слухове е, че страстта между тях отдавна е изчезнала и всеки живее свой собствен живот.

Затова пък Виктория показа, че това съвсем не е така. Дизайнерката и някогашна певица от Spice Girls сподели на форума на жените на „Forbes“ за отношенията с мъжа си.

„Имам подкрепата на невероятен мъж. Ние живеем в равноправие и по въпросите за децата.“

По думите ѝ, когато тя не си е вкъщи, съпругът ѝ се грижи за децата, прави им вечеря, помага в домашните задачи.

По време на събитието, което се състоя на 19 юни, Виктория коментира и прехода на кариерата си от музиката към модата. През 90-те години тя е част от момичешката група Spice Girls. Затова пък през последните десетина е навлязла в модната индустрия с марката Victoria Beckham Ltd, която наскоро бе оценена на над 130 млн. долара.

„Бях наясно, че хората ще имат предубеждения – бях момиче на Спайс, омъжена за футболист, но не се съсредоточих върху това и дрехите си говореха за себе си“, казва тя.

Бекъм обясни още, че създава дрехи, които обича да носи и се надява да е така и с други жени. Избира шевовете, тъканите и се занимава с процеса на проектиране. По думите ѝ, желанието да помогне на жените е общата нишка между кариерата ѝ на певица и тази на моден дизайнер.

Виктория и Дейвид Бекъм са семейство от 1999 г. Те възпитават четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
милионер няма нужда да прави вечеря, той трябва да общува с тях и доколкото е възможно, да ги направи стойностни хора, така, че малко снобизъм има в изказването, но пък са хубава двойка......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар