IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненадващата рецепта за здраве и красота на Хайди Клум

24 юни 2018 12 00

Моделът е категорична – 5 пъти секс на ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

44-годишният модел няма намерение да се предава на индустрията и смята, че заслужава да бъде харесвана и обичана. Рецептата ѝ за здраве и красота категорично ни харесва. Защо пък е необходимо да излиза в пенсия, само защото млади топмодели напират за слава?

Хайди Клум винаги е изглеждала впечатляващо и годините ѝ са просто число без значение. А ние винаги сме се чудили на какво се дължи перфектната ѝ форма, освен на балансиран хранителен режим. Оказва се, че и сексът има значение. Само преди броени дни тя заяви, че го прави 5 пъти на ден, не само защото ѝ харесва, а и защото замества фитнеса, пише сп. Story.

„Хайди вярва в това, че здравето ѝ и добрата ѝ фигура зависят от това колко често прави секс – твърдят нейни близки. – Ако някой не задоволява нуждите ѝ, тя ще го напусне и ще намери друг.“

Оказва се дори, че красавицата има тефтер, в който си записва колко пъти на ден мъжете задоволяват потребностите ѝ. На въпрос колко често са правили секс с приятеля ѝ Вито Шнабел, с когото се разделиха миналата година, Хайди отговаря: „Колко пъти през деня или колко пъти за един час?“.

Дали признанията ѝ не са само маркетингов ход за поддържане на огъня? Е, Хайди няма нужда да се прави на вълнуваща, просто си е. Така мисли и новият ѝ любим – 28-годишният Том Каулиц.

Неотдавна двамата нажежиха обективите на папараците в Кабо Сан Лукас, Мексико, като се отдадоха на страстта без всякакви задръжки. Влюбените не спряха да се целуват, а германката, която е майка на 4 деца (три от брака ѝ със Сийл и една дъщеря от връзката ѝ с Флавио Бриаторе), се разхождаше на терасата на вилата без горнището на банския си. След тези папарашки кадри никой не коментира годините ѝ, а колко добре изглежда. Видимо и Том мисли така.

Клум и Каулиц, който също е германец и е музикант в рок бандата Tokyo Hotel, в момента са в много романтичен период. Двамата за първи път се появиха заедно в средата на март. Клум се надява, че с Том ще изживее по-страстна връзка, отколкото с Вито Шнабел, който „сгази лука“, като ѝ изневери... няколко пъти. Е, и на супермоделите им се случва...

Вито и Клум започнаха да се срещат през 2014 г., след като тя се раздели с бившия си бодигард Мартин Кристен. Той пък я утешаваше след развода ѝ със Сийл, с когото бяха женени повече от 7 години. За мнозина те бяха съвършената двойка – мляко с какао. За Хайди раздялата им била като „торнадо“. Тя признава, че „романтичната им приказка“ е била пълна с проблеми, които се опитвали да пазят в тайна. „Пред света разкривахме само удивителните страни на брака ни.

Толкова неща казаха за него и за мен, които не искам да коментирам. Сийл е възрастен човек. Не мога да му казвам какво да прави и какво не. Не искам да говоря кой как е постъпвал и какви бяха възходите и паденията ни. Всяка двойка минава през такива неща. За съжаление, ние сме в очите на всички, което доведе до края на връзката ни“, обясни Клум, която се определи като „лъвица с четири малки“, за които трябва да се грижи.

Сийл също коментира раздялата им: „Казваш „да“ и се заричаш да си с този човек „докато смъртта ви раздели“. За мен този обет има стойност. Това не са празни думи. Но такива неща се случват. Горд съм, че бях женен за нея. Тя ми даде четири невероятни подаръка, четири прекрасни деца“.

Едва миналата година двамата успяха да преодолеят болката и дори се радваха да бъдат един до друг като жури в America's Got Talent. Някои казват, че връзката им може да има ренесанс. Но Хайди май има други планове, в които влизат само всеотдайни младежи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари