IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танцуват ли за последно Андреа и Кубрат?

22 юни 2018 14 00

Пореден слух, че двойката е пред раздяла

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Една от най-стабилните двойки в българския шоубизнес след повече от 10-годишна връзка е на път да съкруши почитателите си.

Двамата все по-рядко могат да бъдат срещнати заедно и причината не била само в натоварените им графици, които често ги разминават. Мълви се, че отношенията им отдавна били загубили романтичния си ореол, а Андреа предпочитала да се скрие от светлината на прожекторите, пише сп. Story

Кубрат от своя страна пък често може да бъде срещнат на различни светски събития, което е крайно необичайно за режима му. Не знаем дали двамата преживяват криза, или са взели крайното решение, надяваме се, че няма какво да им попречи да опитат да изгладят отношенията си. В началото на февруари Кубрат подари ваканция на Андреа в Турция. Значи не всичко е безнадеждно.

Междувременно и двамата продължават да се представят блестящо – всеки на своя „ринг“. Пулев съвсем скоро отново ще се бори за световна титла, а Андреа записва нови песни и не се колебае да заявява открито позицията си. Дори по отношение на бившия си продуцент инж. Митко Димитров, който тя нарече „един манипулатор“.

Според Андреа хората в поп фолка „живеят в постоянен страх“, а управителите на заведенията и изпълнителите са изнудвани. „Ако това се случи в Румъния, защото аз работя с най-големите продуценти там, този човек сигурно щеше да е в затвора. Наистина никога не може да се допусне такъв тип рекетиране. Рекетира се и отвътре, и отвън“, смята певицата.

Андреа е готова да напише и книга за пътя на музиката и съдбата на артиста през последните 100 години у нас. Книгата видимо няма да е биографична, но вероятно е вдъхновена от артистичните традиции на четири поколения в семейството ѝ. Остава да се надяваме, че „изчезването“ ѝ от светския хоризонт, както и охлаждането на отношенията им с Кубрат, се дължи на творческия ентусиазъм, който я е обзел.

Предстои да разберем съвсем скоро дали ще има сватба или окончателна раздяла.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари