IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон се редила по списък за гадже на Том Круз

29 юни 2018 07 30

Да се кандидатства за връзка е унизително, заяви актрисата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Името на холивудската звезда Скарлет Йохансон бе замесено в любопитна история, която засега не намира потвърждение. 
Бивш охранител на сциентоложката църква разкри, че актрисата се е включила в кастинг за гадже на Том Круз по време на свое гостуване в предаването Megyn Kelly Today. Както е известно, Круз е един от най-видните представители на църквата, която е подложена на унищожителни критики от свои бивши последователи, водят се и дела срещу нея.
По думите на бодигарда, той се натъкнал на списъка с кандидатки за звездата от "Мисията невъзможна", след като документите по грешка били изпратени към негов принтер. Това се случило скоро след развода на Круз с Никол Кидман. От всички имена, охранителят разпознал единствено Йохансон.
"Самата идея човек да кандидатства за връзка е унизителна. Няма да позволя на никого да разпространява слухове, че нямам достатъчно чест, за да избирам сама с кого да бъда", категорична бе от своя страна Скарлет.
От сциентоложката църква, която Круз посещава от години, също отрекоха слуховете. Според техен представител, въпросният охранител е имал достъп единствено до няколко камери, заради което нямало как да попадне на такъв списък дори и да е имало такъв.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари