IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя обича Джъстин – Селена или Хейли?

11 юли 2018 12 20

Ход за забравяне на Гомес ли е годежът, питат се фенове

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

След новината за годежа на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин мнозина се зачудиха за състоянието на Селена Гомес.

Певицата преживя доста трудни моменти в последно време. Тя имаше сериозни проблеми със здравето. Направена ѝ бе трансплантация и се предполага, че все още е свързана емоционално с Джъстин.

За да разсее съмненията, Селена пусна снимка, на която изглежда весела в компанията на свои приятели и се плези по време на разходка с яхта.

Тя и Бийбър бяха заедно три години – между 2011 и 2014 г., а миналата година дори се събраха за малко и всички помислиха, че двамата си дават втори шанс.

Канадският идол дори я покани да го придружи на сватбата на баща му в Ямайка, а в медиите се появиха снимки, от които ясно си личи, че двамата са си много близки.

Може ли случващото се между Джъстин и Хейли да е просто начин да бъде привлечено вниманието на Селена, пита OK Magazine.

Според източник, Селена вярвала, че в края на краищата Джъстин и Хейли отново ще се разделят, а той ще се върне обратно при Гомес. Но тя пък вече никога нямала да му повярва.

В социалните мрежи също се коментират отношенията между бившите влюбени: „Чувствам, че Джъстин винаги ще обича Селена“, „Джъстин се жени за Хейли веднага след раздялата със Селена. Хейли му е нужна, просто за да забрави за любовта си“.

И все пак Бийбър пусна и доста силно обяснение в любов към Болдуин. Дали наистина това е само ход да забрави за Селена – времето ще покаже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари