IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Гала: Не съм се разделила с Константин

13 юли 2018 13 40

Наследницата на тв водещата опроверга клюката за ново гадже

Снимка: Love Style

Снимка: Love Style

Дъщерята на Гала – Мари, била сложила край на връзката си със сина на Джуджи – Константин. Това е един от слуховете, които циркулират в медийното пространство. Дори се появи информация, че сърцето на красавицата е заето от фотограф на име Петър, на когото тя често позира.

Връзката на двамата първо била само професионална, но любовта пламнала и Мари се разделила с Константин.

„Тази информация излезе преди около месец и жълти медии дори вече свързаха името ми с друг човек. Това са пълни измислици. Откакто сме заедно с Константин се изписаха всевъзможни глупости!“, обясни Мари пред списание Love style.

Съществува ли обаче фотограф на име Петър?

„Да, Петър ми е колега и много близък приятел. Той е страхотен фотограф, който работи с мен в моя сайт и ми помага за снимките в Instagram“, допълва дъщерята на Гала.

Връзката на дъщерята на Гала и сина на Джуджи продължава повече от три години. Двамата са все така влюбени и нямат никакво намерение да се разделят. Освен това заминават заедно на почивка.

Те са избрали да прекарат ваканцията си у нас, а не в чужбина, но предпочетоха да не издават мястото, където ще отседнат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари