IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гимнастичката Цвети Найденова остана без гадже, скъса с рапър

17 юли 2018 08 00

Така е по-добре, смята тя

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

„Златното“ момиче на българската художествена гимнастика – Цвети Найденова, вече е сама, след като скъса с гаджето си. Това призна самата тя в чат в Instagram с почитатели и фенове и потвърди слуховете, че е разделена със скандалния рапър Марсел Величков – Марсо.

„Имаш ли си гадже?“, попитаха я, а отговорът бе категоричен: „Не“. По-късно Цвети даде и малко повече подробности за раздялата си с Марсо.

„Така е по-добре“, обясни тя.

Цвети и Марсо бяха заедно няколко години, въпреки неодобрението на хората около Цвети, припомня „България днес“. Причината за него е скандалният имидж на рапъра, който реди нецензурни рими в парчетата си, а клиповете му се доближават до еротичните филми.

Каква е причината за раздялата им с Цвети не е ясно, но след нея Величков е станал още по-брутален, твърди изданието.

Найденова от своя страна изглежда далеч по-спокойна и уравновесена без рапъра до себе си. Тя се е посветила на треньорската дейност – помощник е в националния ансамбъл девойки.

По време на чата Найденова потвърди, че се е сдобрила с Цвети Стоянова. Двете отново са си близки и са преодолели различията, които имаха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари