IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Илиев лети на крилете на любовта с Даяна Ханджиева

22 юли 2018 06 00

Двамата се събрали след разделите с половинките си

Даяна Ханджиева. Снимки: Булфото

Даяна Ханджиева. Снимки: Булфото

Едно от най-красивите семейства в българския шоубизнес вече не съществува. След 10-годишна връзка и 6 години брак режисьорът Ники Илиев и актрисата Саня Борисова се разделиха драматично. А Ники вече ес друга красавица – Даяна Ханджиева. 

Предполага се, че именно сладката брюнетка е причината за краха на брака му. Макар новата двойка да не е афиширала връзката си, нито пък Ники и Саня да са обявили официално раздялата си, и двете са обществена тайна, пише сп. Story. 

Казват, че Даяна се е изнесла от дома на родителите си и живее с Ники в апартамента, който той делеше със съпругата си. Любовта им пламнала в началото на годината. Сега Илиев бързал час по-скоро да се разведе и да се отдаде на новата жена в живота си. 

Как се стигна дотук, питат се феновете на Ники и Саня?

Те изглеждаха идеалното семейство – млади, красиви, с общ път в професията, работеха заедно и печелеха добре от филмите, които той режисираше, а тя обикновено блестеше в главната роля. Наричаха ги Барби и Кен и сякаш бяха родени един за друг. Но се оказа, че под лъскавата обвивка на семейното щастие е имало много проблепо десетки пъти. Крещяла му, обиждала го и му правела сцени в хотелите, където отсядали по време на снимки.

В началото Ники се надявал, че нещата ще улегнат и тя ще се успокои, но промяната така и не се случила. Истериите на жена му омръзнали на Илиев и той започнал също да повишава тон. Дори за странични хора бе видимо, че Ники изглежда изтощен през последните години – отслабна, ходеше намръщен с торбички под очите. Шушука се, че семейните проблеми го подтикнали да потърси щастие другаде.

Ники и Саня вече не са заедно. Снимка: Булфото

Знае се, че майка му – дерматоложката проф. д-р Мирослава Кадурина, винаги е имала голямо влияние над него. С нейна финансова помощ той започна и кариерата си на режисьор. Нейният брат – актьорът Георги Кадурин, и жена му, актрисата Мариана Миланова, също били загрижени за душевното състояние на племенника си. Хубавата Даяна Ханджиева пък е първа приятелка с дъщерята на Кадурин – сценаристката Лора Кадурина. 

Още в началото на снимките на сериала и таткото, и дъщерята просто се влюбили в нея като човек. Тримата Кадурини организират обща ваканция в Барселона с колежката си от „Скъпи наследници”. Това ставапреди около година, когато Ники все още е с официалната си половинка. По това време и Даяна е обвързана – с оператора Симеон Кермекчиев, който също работи в сериала и с когото тя тръгва за Барселона. 

„Кадурин ми стана много близък, когато се улучихме в Барселона с него и семейството му. Обикаляхме заедно, взехме си еднакви шапки. Дъщеря му Лора вече е от близките ми приятелки”, разказа преди време Даяна.

След края на снимките на „Скъпи наследници” обаче Ханджиева и операторът се разделят и тя остава сама. Но по стечение на обстоятелствата приблизително по същото време и Ники се разделя със Саня. Казват, че точно тогава братовчедка му Лора се намесила и започнала да организира уж случайни срещи между Ники и 26-годишната си приятелка. 

Не е сигурно дали Даяна е повод за края на брака на Ники, или наистина обстоятелствата са се стекли случайно. Но близките на Илиев са повече от щастливи за промяната в живота му.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

meerkat58 ( преди 5 години )
Аз по по-махленски начин поднесена новина, рядко съм срещала
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар