IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата реколта плеймейтки: Претендентките за Playmate 2018

20 юли 2018 13 40

Вижте кои ще се борят за титлата тази година

Снимки: Иван Ерменков

Снимки: Иван Ерменков

11-те красавици, които ще се борят да сбъднат мечтата си и да се окичат с титлата Playmate 2018 показаха прелести във фотосесия.

"Новата реколта плеймейтки", както закачливо ги представи главният редактор на изданието Любен Дилов - син е пълна с умни и красиви момичета, които следват големите си мечти.
Сред претендентките е Валерия Кирилова – Амира – футболистка, чиято детска мечта е била да бъде полицайка.

Вероника Никифорова завършва Природо-математическа гимназия, сега е трети курс право, но е носителка на провокативната титла "Мис Силикон".

Сред изкусителките е и Дениз Хайрула, която е крупие, танцьорка и студентка по психология, както и полурускинята Жанета Осипова.

В селекцията на Playboy попада и Жени Митрева - успешен модел в Италия. Сред красивите изненади на тазгодишния конкурс е прясно завършилата СМГ и вече е студент в Университета по архитектура - Катрин Апостолова.

Кристина Филипова пък е завършила новогръъцка филология в Софийски универитет, а като дете мечтаела да бъде прокурор.

И тази година сред красавиците в конкурса има майка - Галя Георгиева, чието тяло е покрито с татуси, посветени на певеца...Борис Дали.

Татусите и безкрайните крака на Несрин Исинова и пловдивчанката Сабрина Николова също ще ви оставят безмълвни, а изумрудените очи на Светлана Гочева направо ще ви омагьосат.

Вижте ги в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари